UX Web Design - февруари 2020 Курс UX Web Design - февруари 2020 - SoftUni Creative
Loading...

UX Web Design - февруари 2020

03 февруари 2020 4 седмици 6 кредита
UX Web Design - февруари 2020

За курса

Този интензивен практически курс по User Experience Design запознава с основните принципи и процеси използвани при създаването на продукти с добра ползваемост чрез фокус върху нуждите на крайния потребител. Ще бъде представена рамката за създаване или подобряване на потребителското изживяване и участниците ще имат възможност да усвоят практически умения за изпълнението на всеки дискутиран в програмата процес.

Умения, които ще придобиеш

  • Основни принципи и ключови знания за създаване на продукти насочени към потребителите
  • Умения за вникване в мисленетo на потребителя, извършване на проучвания и представяне на резултатите от тези дейности по подходящ начин (персони, сценарии и пътешествия)
  • Практически знания за създаване на прототипи от най-различно ниво (хартиени, дигитални и интерактивни)
  • Рамката за събиране на обратна връзка върху изработените прототипи както и начини за провеждане на тестове на ползваемостта

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Преподавател

stefan.ivanov.716 avatar
Стефан Иванов
Стефан е магистър по Медийна Информатика от университета в Ахен, Германия със специализация в сферата на HCI и UX Дизайн. След дипломирането си той поема по интересен кариерен път включващ разработката на интерфейси за мобилни приложения, стартира собствена компания, дава началото на първия цялостен курс по UX Дизайн в България и от три години насам работи над визията за продуктите на Инфраджистикс като Старши UX Архитект.
LinkedIn