Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018 Курс Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018

За курса

Masterclass курсът по Adobe Photoshop е насочен към хора, които вече са направили своите първи крачки в света на дизайна. В този курс ще научите много и богати техники за работа с програмата, правилно изграждане на работния процес (workflow) при създаване на дизайн за уеб сайтове, рекламни материали и прочие. Курсът също така ще обхване и нужните техники и умения за обработка на фотографски снимки, използване на Camera Raw и Light-room и ефектите към тях.

Умения, които ще придобиеш

 • Използване пълноценно маските и слоевете
 • Създаване на сложни селекции
 • Използване на Camera Raw за обработка на снимки
 • Ретуширане и “поправяне” снимки и да ги модифициране

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е предназначен за начинаещи дизайнери и специалисти, желаещи да подобрят своите умения в сферата на графичния и уеб дизайн, за работа с Adobe Photoshop. Курсът няма да обхваща основните умения, нужно е да имате опит с програмата.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 5 декември. Обучението стартира на 7 декември и завършва на 18 януари.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на Софтуерния университет.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще бъде под формата на курсова работа. Желаещите да предадат курсова работа, ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е да разполагате със следното:

 • Личен лаптоп компютър, на който да е инсталирана най-новата версия на Adobe Photoshop.
 • *Работа с компютър, основни умения за работа с Adobe Photoshop.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

190 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (21 декември)

Преподавател

ivan.savkov avatar
Иван Савков
Иван Савков е с близо 10 години опит в сферата на графичния, уеб и мобилен дизайн. По природа е художник, но пътят му го отвежда в по-комерсиална сфера, а именно тази на дизайна. През годините е работил в различни аспекти на дизайна - принт, рекламен, а сега се занимава основно с UX и UI дизайн за мобилни приложения, игри и софтуер.