Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018 Курс Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic & Web Design with Photoshop - Masterclass - декември 2018

За курса

Masterclass курсът по Adobe Photoshop е насочен към хора, които вече са направили своите първи крачки в света на дизайна. В този курс ще научите много и богати техники за работа с програмата, правилно изграждане на работния процес (workflow) при създаване на дизайн за уеб сайтове, рекламни материали и прочие. Курсът също така ще обхване и нужните техники и умения за обработка на фотографски снимки, използване на Camera Raw и Light-room и ефектите към тях.

Умения, които ще придобиеш

  • Използване пълноценно маските и слоевете
  • Създаване на сложни селекции
  • Използване на Camera Raw за обработка на снимки
  • Ретуширане и “поправяне” снимки и да ги модифициране

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Какви са формите на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време:
  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
170 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

ivan.savkov avatar
Иван Савков
Иван Савков е с близо 10 години опит в сферата на графичния, уеб и мобилен дизайн. По природа е художник, но пътят му го отвежда в по-комерсиална сфера, а именно тази на дизайна. През годините е работил в различни аспекти на дизайна - принт, рекламен, а сега се занимава основно с UX и UI дизайн за мобилни приложения, игри и софтуер.