Premiere Pro Advanced - януари 2021 Курс Premiere Pro Advanced - януари 2021 - SoftUni Creative
Loading...

Premiere Pro Advanced - януари 2021

04 януари 2021 4 седмици 15 кредита

За курса

Моушън Дизайнът е най-търсеният метод за реклама. Той позволява както забавна и атрактивна визия, така и възможността за създаване на рекламна стратегия (изобразена визуално) за даден таргет.

Курсът Premiere Pro Advanced представлява по-дълбоко запознаване с една от най-широко използваните програми за пост продукция и анимация. Той е предназначен за хора с опит в основната функционалност на Adobe Premiere Pro и motion графиките. В 12 последователни лекции ще имате възможността да усвоите всичко нужно, за създаването на интересен и грабващ краен продукт на високо ниво. Ще се научите да обработвате и редактирате музикални клипове, кратки (реклами) и дълги (филми) форми в различни стилистики и др. Ще надградите знанията си в програмата и анимацията като цяло. Ще се запознаете с много нови техники и похвати, с които ще успявате да продуцирате интересни и грабващи резултати в професионалната си работа. 

Развитието във видео индустрията е огромно в наши дни и ежедневно се търсят монтажисти и видео редактори. Наученото от курса може да бъде приложено веднага в реална среда веднага след неговото приключване.

Умения, които ще придобиеш

 • Редакция на реклами, трейлъри, спотове
 • Редакция на игрални и документални филми
 • Цветова обработка на заснет материал
 • Обработка на музикални клипове
 • Създаване на корпоративни видеа и презентации
 • На практика всичко, което изисква редакция на видео

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начални умения за работа с основните функционалности на Adobe Premiere Pro - работа с инструменти, изрязване на кадри, импорт на материали, работа с Green Screen, обработка на текст. Както и за хора които искат да надградят познанията и уменията си в моушън дизайна, да се запознаят по-дълбоко със софтуера и да придобият допълнителни практически и теоретични знания в сферата, които могат да приложат непосредствено след курса.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 2 януари. Обучението стартира на 4 януари 2021 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 14 февруари.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа, в сградата на SoftUni, като освен на място в учебната зала, курсистите ще могат да се обучават и дистанционно. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете между присъствена и онлайн форма, така че обучението е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси. Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „ Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

• Инсталиран Adobe Premiere Pro

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие в учебната зала на всички учебни занятия
 • Възможност за личен контакт с преподавателя и курсистите на живо
 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (11 януари).

Преподавател

v.daskalov avatar
Васил Даскалов
Васил Даскалов започва да се занимава с монтаж през 2005 г. Отначало монтира студентски курсови работи, след което през 2009 г. допълва практиката си с монтаж на музкални видео клипове. Към момента се занимава професионално с заснемане, монтаж и постпродукция на клипове и филми. Монтирал е първият 3D български филм за нестинарството „Стъпки в огъня“.