AutoCAD Fundamentals – ноември 2019 Курс AutoCAD Fundamentals – ноември 2019 - SoftUni Creative
Loading...

AutoCAD Fundamentals – ноември 2019

За курса

AutoCAD е мощен софтуер за дизайн и скициране, използван за създаване на прецизни 2D и 3D проекти в разнообразни браншове на индустрията. По време на това обучение ще усвоите основите на работата с програмата и ще научите как да превърнете идеите в технически издържан чертеж. Ще се разгледат основните функции за чертане, редакционни команди, поставяне на размери и подготовка за принтиране на готовия чертеж. Ще се обсъдят теми, свързани с техническо чертане и мащаб, като ще се демонстрират директно в практика. 

След успешно завършване на курса ще сте подготвени да приложите наученото във всяка индустрия – архитектура, инженеринг, строителство, производство или продуктов дизайн.

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с 2D графични команди
 • Работа и създаване на слоеве в AutoCAD
 • Работа и създаване на блокове в AutoCAD
 • Изчертаване на чертежи и разгъвки
 • Щриховка и оразмеряване на чертежи
 • Подготовка и настройки за печат

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи или хора с опит с друг софтуер за скициране.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 2 ноември. Обучението стартира на 4 ноември и завършва на 20 ноември.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 ч. в зала Pixel Lab в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?


Обучението завършва с практическо задание. На база финален проект ще бъде формирана финалната оценка. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър 5.00. 


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Има ли допълнителни изисквания?

Компютърна грамотност (работа с операционна система и файлове, инстралиране и конфигуриране на софтуер) и функционален английски език; познания относно терминологията при техническите чертежи ще е от полза. 

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
190 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

170 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (11 ноември). 

Преподавател

viktor.pts avatar
Виктор Костадинов
Виктор е архитект, завършил в София, с професионален опит както на българския пазар и конкурси, така и чрез outsourcing за клиенти в чужбина. Той се сблъсква с AutoCAD още през 1999-та година, когато софтуера е на версия 14. В началото го използва за хоби-проекти, но след като започва да изучава архитектура, работата с AutoCAD се налага като ежедневие. От 2006-та година започва да работи за различни български компании и на свободна практика с AutoCAD и други CAD системи. Като най-важен опит за себе си счита работата си с американски корпорации, които обслужват световни клиенти, включително такива от Близкия Изток.