Graphic Design with Photoshop Advanced – ноември 2019 Курс Graphic Design with Photoshop Advanced – ноември 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic Design with Photoshop Advanced – ноември 2019

За курса

Advanced курсът по Adobe Photoshop е насочен към хора, които вече са направили своите първи крачки в света на дизайна. В този курс ще научите много и богати техники за работа с програмата, правилно изграждане на работния процес (workflow) при създаване на дизайн за уеб сайтове и рекламни материали. Курсът също така ще обхване и нужните техники и умения за обработка на фотографски снимки.

По време на курса ще надградите уменията си по програмата. Ще се научите да ретуширате снимки, да ги обработвате и модифицирате. Сложните селекции и маски ще са част от вашите умения в програмата.

Обучението е полезно за всички решили да се занимават с Photoshop, тъй като е синтезирана много полезна информация, която ще надгради вашите знания и умения.

Наученото от курса може да бъде приложено веднага след него в работна среда или за удоволствие. Професионалното развитие в тази сфера е без граници, тъй като има нужда от графични дизайнери в почти всяко направление.

Умения, които ще придобиеш

  • Използване пълноценно маските и слоевете
  • Придобиване на умения за обработка на снимки
  • Създаване на сложни селекции
  • Ретуширане, “поправяне” и модифициране на снимки

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начален опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).


Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

PetyaSavova avatar
Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите.
Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.