Creative Casual Creative Casual - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Creative Casual

21.06.2019 19:00 - 23:59 Gramophone Club ул. Будапеща 6 Creative Casual, Creative Casual
Приятели, каним ви на едно нестандартно събитие - Creative Casual. Елате на 21 юни от 19:00 ч. в клуб Грамофон, където ще имате възможност да чуете интересните теми, които ще споделят Петя Савова и Маргарит Ралев. Освен това, ще представим най-добрите проекти от нашите студенти. За целта сме организирали Portfolio Review на 16 юни от 18:00 ч. в зала Inspiration (в Софтуерния университет). Моля изпращайте вашите проекти на имейл portfolioreview@softuni.bg, не по-късно от 15 юни.

Присъеденете се към специално създадената Facebook група от тук.


За семинара

Програма на събитието:
19:00 ч. Откриване с Александър Иванов
19:15 ч. Creative Thinking с Петя Савова
20:00 ч. Creative Impro с Маргарит Ралев
20:30 ч. Представяне на проекти от студенти
21:00 ч. Networking, drinks and fun :)

За лектора

Creative Casual

Model.Lecturer

Гладен за дизайн, Маргарит е мултидисциплинарен дизайнер, фотограф и уеб предприемач.
Стартира още в гимназията с клиентски сайтове. През 2004 г. основава свое собствено студио за  графичен дизайн - Ralev.com. Към днешна дата неговият екип се е профилирал в разбработване на цялостни бранд идентичности за български и международни клиенти. През 2007 г. Маргарит основава най-голямата група за графичен дизайн в България (Bulgarian Design Group - BDG.bg ), която прераства и във фондация. От 2014г. с BDG той организира регулярни месечни срещи с различни гости, работещи в сферата на дизайна. Практик, който създава, менажира, ползва и продава дизайн. Бакалавър по специалността “Инженерен дизайн”  - ТУ София, алумни на Cisco Entrepreneurs Instite, член на ABLE. 
Обича да кара мотор. Женен, баща на принцеса.

Creative Casual

Model.Lecturer

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите. Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар