Тайните на добрия дизайнер Тайните на добрия дизайнер - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Тайните на добрия дизайнер

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Тайните на добрия дизайнер", който ще се проведе нa 5 април 2019 г. (петък) от 19:00 часа в зала Open Source на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Петя Савова.

За семинара

Дизайнерският път не е розов. И повечето мемета в нета са вярни. "Направи логото по-голямо" е реплика, която ще чувате всяка седмица. Но всичко е точно. Защото в семинара ще отворим сейфа с тайните, които ще ви дадат решения, как да създавате велики дизайни, как да сте винаги мотивирани, как да трансформирате стреса в ефективност и най-вече как да мислите като дизайнер. Защото добрия дизайн е дизайн с идея... и перфектно изпълнение.

За лектора

Петя Савова

Model.Lecturer

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламният свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийлансва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите. Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български и Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна