Създаване на персонажи за компютърни игри с Adobe Photoshop Създаване на персонажи за компютърни игри с Adobe Photoshop - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Създаване на персонажи за компютърни игри с Adobe Photoshop

21.11.2018 19:00 - 21:30 Учебна зала Experience гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Димитрина Ангелска

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Създаване на персонажи за компютърни игри с Adobe Photoshop", който ще се проведе нa 21 ноември 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Димитрина Ангелска.

За семинара

Една картина казва хиляда думи, но кои думи?

По време на семинара ще се разгледат следните теми:
- Запознаване с визуалния език на формите, цветовете и ефекта от техните комбинации.
- Въведение в „четирите елемента на очарованието“, които утвърждават един от водещите професионалисти в сферата на идейната рисунка – Шади Сафади.
- Оптимално използване на инструментите за целите на дизайна.
- Стилизация на формите и цветовете за целите на търсеното внушение.
- Разказване на история на визуален език.
- Владеене на изразността на популярната култура.

Във Photoshop ще се създадат от прости геометрични форми, идейна рисунка на персонаж по пред зададено описание. Целта е, да може да послужи като основа за създаването на триизмерен модел на герой, който ще бъде анимиран. В края на този семинар, участниците ще могат да създадат свои идейни рисунки за персонажи, прилагайки процес, използван в индустрията.

За лектора

Димитрина Ангелска

Model.Lecturer

Димитрина Ангелска е участвала като илюстратор и концепт художник в създаването на два успешни кикстартър проекта за бордови игри в сътрудничество с арт-директор и 3D художник. Работила е за компания, разработваща игри за мобилни телефони като маркетинг илюстратор. Преподавала е визуални изкуства дълго време като частен учител. Художник е в единия от отличените екипи в конкурса за дизайн на персонаж, организиран от CGZen и Wacom през 2018-та година. Завършила е магистратура „Дизайн на компютърни игри“ в НХА.