Създаване на филм: От идеята до дистрибуцията Създаване на филм: От идеята до дистрибуцията - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Създаване на филм: От идеята до дистрибуцията

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Създаване на филм: От идеята до дистрибуцията", който ще се проведе нa 19 септември 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала SoftUni HQ на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Героги Костов.

За семинара

Целта на семинара е да запознае публиката с основните фази и ключови моменти свързани със създаването на един филм от зараждането на идеята за него до дистрибуцията му.

За лектора

Георги Костов

Model.Lecturer

Георги Костов е режисьор, чиито филми се асоциират със съвременното българско кино. Известни негови филми са “11А“, “Пистолет,куфар и три смърдящи варела”, ”Секс Академия мъже“, а в момента завършва “Опърничавите“, който предстои да излезе на екран в началото на 2019 г. По време на 20 годишната си кариера се е занимавал активно със създаването на игрални и документални филми, реклами, музикални клипове и корпоративни видеа. Дългогодишният му опит във филмовата индустрия му дава възможност да се реализира успешно не само като режисьор, но също така като продуцент, сценарист, оператор и монтажист. Паралелно с това, Георги Костов преподава актьорско майсторство и филмово изкуство.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар