Видеоигрите - осмото изкуство Видеоигрите - осмото изкуство - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Видеоигрите - осмото изкуство

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Видеоигрите - осмото изкуство", който ще се проведе нa 15 юли 2018 г. (неделя) от 19:00 часа в зала Deep Web на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Титко Тиков.

Семинарът има за цел да ви въведе в основните теми, които ще бъдат изучавани в курса по Game Modeling with Maya - юли 2018, който е част от Първата цялостна програма по криейтив в България. Всичко за програмата и за кандидатстването можете да прочетете тук.

За семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:

• Защо видеоигрите са изкуство?

• Що за изкуство са видеоигрите?

• Истински хора на изкуството ли са 3D артистите?

• Как да бъдем посветени в тайното общество на дигиталните артисти?

• Къде е мястото ми в тази необятна индустрия? 

За лектора

Титко Титков

Model.Lecturer

Титко се занимава с 3D анимация от осем години. Оттогава е участвал на национална олимпиада по информационни технологии, с 3D анимационен проект, където печели шесто място. Работил е по редица, различни по характер, лични проекти, свързани с триизмерното изкуство. По-късно завършва с отличие курса: 3D анимация за игралната индустрия в СофтУни. След него, с още няколко участници от курса сформират студио 3DCG Arts, където работи като 3D артист и гейм разработчик по прототипите на заглавията: Golden Apple: Adventures, Cooking Frenzy VR и Quantum Run. В момента работи като 3D генералист във филмовата индустрия.

Портфолиото на Титко, може да видите тук.