Portfolio review "От 0 до проект" Portfolio review "От 0 до проект" - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Portfolio review "От 0 до проект"

01.07.2018 16:00 - 20:00 Учебна зала Inspiration гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2 Маргарит Ралев, Свет Симов

За семинара

Заповядайте на конферанс Project review на тема "От 0 до проект", който ще се проведе нa 1 юли 2018 г. (неделя) от 14:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Ще имате възможност да получите обратна връзка от добре познатите ви любимци - Маргарит Ралев и Свет Симов. Целта на събитието е да обобщим труда ви през последните 9 месеца и изберем най-добрите проекти, които ще бъдат представени на Creative festival в София. На portfolioreview@softuni.bg може да изпратите 3 финални проекта от курсовете, през които сте преминали в Creative академията. Срокът за изпращане е не по-късно от 29-ти юни.

За лектора

Маргарит Ралев

Model.Lecturer

Гладен за дизайн, Маргарит е мултидисциплинарен дизайнер, фотограф и уеб предприемач. Стартира още в гимназията с клиентски сайтове. През 2004 г. основава свое собствено студио за графичен дизайн - Ralev.com. Към днешна дата неговият екип се е профилирал в разбработване на цялостни бранд идентичности за български и международни клиенти. През 2007 г. Маргарит основава най-голямата група за графичен дизайн в България (Bulgarian Design Group - BDG.bg ), която прераства и във фондация. От 2014г. с BDG той организира регулярни месечни срещи с различни гости, работещи в сферата на дизайна. Практик, който създава, менажира, ползва и продава дизайн. Бакалавър по специалността “Инженерен дизайн” - ТУ София, алумни на Cisco Entrepreneurs Instite, член на ABLE. Обича да кара мотор. Женен, баща на принцеса.

Свет Симов

Model.Lecturer

< p > Светослав Симов(Свет) е основател и собственик на Фонтфабрик - едно от най - популярните и продавани студиа за дизайн на шрифтове в света.Техни шрифтове присъстват редовно, и то по няколко от тях, в класациите & ldquo; Най - продавани & rdquo; на сайтове като MyFonts.com, Fonts.com, FontSpring.com и т.нат.Докато сте ходили по улиците на София, или който и да е град в по-голямата част на света, то със сигурност сте попадали на реклами, правени с едни от най - ползваните безплатни или платени версии на шрифтовете -Интро, Некса, Мюлер, Пантон, Некса Ръст, Интро Ръст и т.нат.Заедно с екип от няколко талантливи и отдадени на работата си шрифт дизайнери създават широк спектър от наборни, украсни и ръкописни шрифтове в студиото им в центъра на столицата. През 2014 - та година получават награда от престижния конкурс “ Модерна кирилица” в категорията текстови фамилии с шрифта Глобър.