Креативността: 'Hack'-ът към вашето продуктивно ежедневие Креативността: 'Hack'-ът към вашето продуктивно ежедневие - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Креативността: 'Hack'-ът към вашето продуктивно ежедневие

16.02.2018 19:00 - 22:00 Учебна зала Experience гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Димитър Караманчев
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Креативността: 'Hack'-ът към вашето продуктивно ежедневие", който ще се проведе нa 16 февруари 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Димитър Караманчев.

За семинара

Интересно ли ви е, колко креативен сте всъщност? Знаете ли, че това е най-забележителното качество, което ви отличава от машините? И именно с използването му можете да премахнете "burn out"-a от вашето ежедневие и да го превърнете в продуктивен "creative flow". Събитието е изградено от практична информация и техники, развиващи въображението и творческите ви умения, с цел повишаване на продуктивността и концентрацията. Темата е подходяща за всеки интересуващ се от личностно развитие, стартиране на бизнес и здравословна работна среда. По време на семинара ще се разгледат следните теми:

  • Какво е креативност?
  • Измерване на индивидуалната ви креативност.
  • Какви са ползите от развитието на вашата креативност?
  • Как с 80 мин. практика, никога през живота си, повече да нямате креативен блокаж?
  • Как да отключите "креативен поток (creative flow)" и лесно да генерирате нови идеи?
  • Как да откриваме бързо, най-ефективното решение за всеки проблем в работна или учебна среда?
  • Как да елиминираме "прегарянето "("burn out") с релаксивна концентрация?
  • Как да комуникираме темите си по увлекателен начин? (Storytelling)

За лектора

Model.Lecturer

Димитър Караманчев

Димитър Караманчев е основател на софтуерни компании с национални и международни награди за иновация и най-големия клуб в България за стартиране на бизнес. Освен това е и сертифициран сугестопедагог, обучен от самия д-р Георги Лозанов. Събирайки своя талант, любимо занимание и цел, Димитър създава метод за от 3 до 5 пъти по-бързо и ефикасно учене - MetaReading. А като естествено негово продължение се ражда и курсът MetaBusiness.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар