Дигитална илюстрация с Procreate: Първи стъпки и впечатления Дигитална илюстрация с Procreate: Първи стъпки и впечатления - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Дигитална илюстрация с Procreate: Първи стъпки и впечатления

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Дигитална илюстрация с Procreate: Първи стъпки и впечатления " нa 9 декември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Теодор Цанов.

За семинара

По време на семинара ще се разгледа един доста популярен сфтуер за дигитално рисуване, илюстрация и анимация, а именно Procreate. Ще се запознаете с основните му функции и как да ги прилагамте за впечатляващи резултати. 

За лектора

Теодор Цанов

Model.Lecturer

Откакто се занимава с рисуване в училище, на Теодор полето му на изява са били графитите. Няколко години след като завършва, постепенно се специализира в графичния дизайн и лого брандинга, но рисуването остава неизменна част от това, което го дефинира като артист. С помощта на Adobe пакета и Procreate успява да дигитализира изцяло работата си. Обича да разкрива всевзъможни начини да обогати артистичните и софтуерните си знания. Последното му начинание е било да се запознае с основите на 3D моделиране с Blender. От почти 2 години работи на свободна практика по различни проекти, като голяма част от тях включват дигитална илюстрация.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар