Photoshop Secrets: съвети и трикове как да подобрите своите умения Photoshop Secrets: съвети и трикове как да подобрите своите умения - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Photoshop Secrets: съвети и трикове как да подобрите своите умения

04.11.2021 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Росен Дуков

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Photoshop Secrets: съвети и трикове как да подобрите своите умения" нa 4 ноември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Росен Дуков.

За семинара

Adobe Photoshop e мощен инструмент за обработка на изображения, а от няколко години включително и на видео. Използва се за създаването на колажи, плакати, корици, обложки и др., както и за тунинговането на доста инфлуенсъри. В тези дни времето е ключов фактор, понякога по-важен и от парите. В практиката на лектора от над 20 години, е успял да изгради метод на работа, който съвместява настройки, комбинации от клавиши и автоматизация на работни процеси, а това му позволява да работи доста по-бързо и ефективно.
Част от тайните на Photoshop, лектора ще разкрие под формата на съвети и техники, обединени в няколко насоки:
  • Много полезни насторойки на Adobe Photoshop, за които не предполагате, че съществуват;
  • Клавишни комбинации, които ви спестяват тон време;
  • Съвети за оптимална работа с различните инструменти на Adobe Photoshop;
  • Кой е най-подходящия формат за съхранение на файл в зависимост от това, за какво ще се използва?
  • Бонус съдържание за тези, които издържат до края.

За лектора

Росен Дуков

Model.Lecturer

Росен е един от най-разпознаваемите и уважавани графични дизайнери в Европа. Талантлив предприемач и лидер на екип специалисти в Deffecto – успешно криейтив и маркетинг студио. В портфолиото на Deffecto изпъкват множество успешно реализирани проекти в сферата на графичен и уеб дизайн, ню медия, филмова и телевизионна постпродукция и маркетинг в социалните мрежи. Част от клиентите на студиото вече са Coca-Cola, HBO, FedEx, Nestle, World Bank, European Commission, Best Western Hotels и много други. Росен е и признат художник с четири самостоятелни изложби зад гърба си. Световно известен с уменията си в сферата на Photoshop и дигиталните манипулации, победител в множество конкурси и носител на призове от iStock, Photoshop Café и др. Автор на ключови визии за български и холивудски кино продукции, музикални обложки и корици на книги. Публикаци и интервюта с него има в издания на Advanced Photoshop, Photoshop Creative, Photoshop User и други международни специализирани медии.

www.rosendukov.com
www.fb.com/digitalmanipulations
www.behance.com/rdukov
linkedin.com/in/rosendukov
https://twitter.com/rrdukov
https://dribbble.com/rrdukov
www.deffecto.com

Ресурси

Няма ресурси за този семинар