Професионално развитие в дизайна, криейтива и визуализацията Професионално развитие в дизайна, криейтива и визуализацията - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Професионално развитие в дизайна, криейтива и визуализацията

29.04.2021 19:00 - 21:00 Online 2 Online 2 Александър Иванов
Гледайте безплатно онлайн събитието "Професионално развитие в дизайна, криейтива и визуализацията", което ще се излъчи на 29 април (четвърък) от 19:00 ч. онлайн на живо. В събитието ще се включат професионалисти от сферата на дизайна, които са и част от професионалните програми на SoftUni Creative: Иван Савков, Стефан Велев, Стефан Иванов, Румен Тасков и Васил Даскалов.

За семинара

Професионалната програма на SoftUni Creative включва advanced курсове за професиите Graphic Designer, UX and UI Designer и Animator and Motion Designer. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в сферата на дизайна, които по време на събитието ще  разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при тези професии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Иван, Стефан Велев, Стефан Иванов, Румен и Васил ще бъдат част от дискусия, в която ще може да задавате своите въпроси. Водещ на събитието ще бъде Александър Иванов.

Иван е с над 10 г. опит в сферата на графичния, уеб и мобилен дизайн. През годините е работил в различни аспекти на дизайна като опита му е много по-голям в работата с лого, бранд индентичност, принт и графичен дизайн. В момента се занимава основно с UX и UI дизайн за мобилни приложения, игри и софтуер.

Стефан В. е арт директор и предприемач с близо 8 г. опит. Специалист е в създаването на визуална идентичност и бизнеси, нестандартни за пазара. Създател е както на собствено дизайн студио - Areté Creative Agency, така и на марка за саркастични поздравителни картички на първата в България Hashtag фото будка.

Стефан И. е магистър по Медийна Информатика от университета в Ахен, Германия със специализация в сферата на HCI и UX Дизайн. След дипломирането си той поема по интересен кариерен път включващ разработката на интерфейси за мобилни приложения, стартира собствена компания, дава началото на първия цялостен курс по UX Дизайн в България и от 3 г. насам работи над визията за продуктите на Инфраджистикс като Старши UX Архитект.

Румен има 7 г. практически опит в сферата на визуалните изкуства - реклами, кино-продукции, музикални клипове, 3Д мапинг, моушън графика. Много добре познава всички компоненти на After Effects и приложението им към различни типове визуална дейност. Досегашният си опит е натрупал във фирми като Скрийн Брадърс, NU BOYANA, Lipsync и StoryME.

Васил започва да се занимава с монтаж през 2005 г. Отначало монтира студентски курсови работи, след което през 2009 г. допълва практиката си с монтаж на музкални видео клипове. Към момента се занимава професионално със заснемане, монтаж и постпродукция на клипове и филми. Монтирал е първия 3D български филм за нестинарството „Стъпки в огъня“.

За лектора

Александър Иванов

Model.Lecturer

Александър през последните няколко години е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро се превръща в Main Brand Ambassador на организацията. В момента ръководи екипа на CreateX Digital Agency с 17 човека на борд и над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. В периода от 2014 - 2016 г. е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект, базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път като вицепрезидент и лидер на локалния трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.