Дизайн Спринт в ежедневните задачи Дизайн Спринт в ежедневните задачи - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Дизайн Спринт в ежедневните задачи

05.03.2021 18:00 - 20:00 Online - Creative Fundamentals Hall Online - Creative Fundamentals Hall Ангелина Томова
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Дизайн Спринт в ежедневните задачи" на 5 март 2021 г. (петък) от 18:00 часа с лектор Ангелина Томова.

За семинара

По време на семинара ще се обсъдят следните теми:
  • Представяне на лектора - встъпителен разказ за първата ѝ среща с дизайна, нейният професионален опит и създаването на Атом Студио.
  • Методология на работа - как се подхожда при започване на нов проект, какви стъпки се следват и как да си улесним процеса на работа, за да се решат конкретни проблеми.
  • Няколко забавни дизайн истории - имащи за цел да илюстрират пъстрия живот на дизайнера и как не всичко винаги тече по “мед и масло”.
  • Разглеждане на ключови проекти от портфолиото - свободен разказ по някои интересни проекти, какви са били предизвикателствата, методи на работа, които тя е използвала. До 3-4 проекта, обхващащи лого дизайн, дизайн на опаковки, уеб дизайн, UX/UI.
  • Ресурси за вдъхновение - няколко думи за източници на успешни ресурси на вдъхновение като книги, подкастове. 

За лектора

Ангелина Томова

Model.Lecturer

За 15 години опит в областта на дизайна, Ангелина има възможността да развива различни умения, да трупа постоянно нови знания и да работи над най-различни проекти, свързани с лого дизайн, брандинг дизайн и предпечат на опаковки и графичен дизайн. През последните 7 години работи предимно в областта на потребителското изживяване и интерфейс (UX / UI). Участвала е в проектирането на мобилни приложения, както за стартъпи, така и за големи компании в чужбина. Един от най-успешните ѝ проекти в България е банковото приложение на банка ДСК. Част от последните ѝ проекти са свързани с UX/UI на десктоп приложения за телемедицина, е-commerce, лендинг страници, представителни сайтове. Постоянното ѝ любопитство и желание за развитие в различни сфери я оформят в мултидисциплинарен дизайнер, който с увереност се впуска във всеки нов проект и с готовност изпипва всеки един детайл.