Фотографията, като себеизразяване Фотографията, като себеизразяване - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Фотографията, като себеизразяване

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Фотографията, като себеизразяване" на 25 февруари 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Невена Златарева.

За семинара

Фотографията е психология и начин на мислене. Вие сте ловци на моменти и правите всеки миг специален за вас или света около вас. По време на семинара ще се разгледат следните теми:
  • Фотографията, като начин на себеизразяване;
  • Добрата снимка-кои са факторите, които влияят;
  • Инструментите във фотографията или най-добрата камера е тази, която ти е под ръка;
  • Психология на фотографията или снимам, защото обичам;
  • Фотографията – хоби или професия;
  • Фотографията в социалните мрежи.

За лектора

Невена Златарева

Model.Lecturer

Невена е фотограф, който вярва, че има красота във всичко наоколо, просто трябва да отворим себе си, за да я видим. Открива любовта си към снимките преди повече от 5 години и превръща страстта си в професия. Завършва магистърска програма „Фотографско изкуство“ и редица курсове и workshop-и по фотография. Към днешна дата развива собствен бизнес, в областта на фотографията. През 2018 г. прави първата си авторска изложба „Обратна връзка“, като част от проекта „Взаимодействие“ към „Месец на фотографията“. Проектът представлява шест месечно изследване над самата нея отразяващо промените в личността и как можем да лекуваме психиката си ползвайки средствата на фотографията. Интересува се и работи в посока концептуална фотография и специализира познанията си, в областта на фотографията, като средство за терапия. Откривайки себе си в снимките, те се превръщат в начин на живот. Вярва, че фотографията има силата да лекува или да ни даде правото на глас. Вярва, че да си творец на живота си е въпрос на личен избор, затова не ти е нужна скъпа техника, а голямо желание и любов към това, което правиш.