UI дизайнерът във всичките му форми UI дизайнерът във всичките му форми - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

UI дизайнерът във всичките му форми

17.02.2020 19:00 - 20:30 Учебна зала Experience гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Антон от Дизайнът на нещата, Сергей от Дизайнът на нещата
Заповядайте на безплатен семинар на тема "UI дизайнерът във всичките му форми", който ще се проведе нa 17 февруари 2020 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Антон Аладжов и Сергей Пунчев.

За семинара

По време на семинара ще се обсъдят следните теми:

- Кратко представяне на лекторите;
- Какво е UI дизайн и какви са основните разлики с други сфери на дизайн?
- Популярни и непопулярни UI насоки;
- Как да се реализираме и като UI Designer-и и какви умения и софтуер са необходими;
- Алтернативните начини на работа като гъвкав дизайнер;
- Въпроси и Отговори.

За лектора

Антон от Дизайнът на нещата

Model.Lecturer

Антон Аладжов е уеб и визуален мултидисциплинарен дизайнер. Опитът му като дизайнер започва в далечната 2006-та година, когато създава първите си сайтове професионално и един от първите му клиенти е компютърният техникум в Правец, в който завършва Компютърни Технологии и Системи. След това започва да преследва художествения си път като записва “Пластични изкуства” в Нов Български Университет. В момента работи като фрийлансър за различни уеб и проекти за дигитални устройства, а също така е и креативен директор и ко-създател на платформата за събития – www.evedo.co. Освен това, заедно със Сергей води седмичен аудио подкаст Дизайнът на нещата: http://designofthings.fm/, насочен към хора от всички видове креативни професии.
Повече за Антон: www.aladzhov.com.

Сергей от Дизайнът на нещата

Model.Lecturer

Сергей Пунчев е графичен и визуален дизайнер с повече от 15 години опит. Възпитаник на Националната Художествена Гимназия  - специалност “Графика” и Технически Университет София - специалност “Инженерен Дизайн”. Започва кариерата си като клипарт дизайнер, където се издига до арт директор с над 12 500 собствени векторни изображения, някои от които влизат в официалните дискове на Corel Draw X3.  След това започва да работи като UI/UX дизайнер в сферата на компютърните игри, по известни заглавия като Sims 4, Sims Social, Sims City 4. В момента е собственик на студио за UI/UX  в сферата на гейминга- Студио Пунчев ЕООД, където с екипа си са участвали в повече от 120 големи проекта, на фирми като Netflix, Nickelodeon, Sony, EA Games, Epic Games, Disney, Crazylabs, Crytek, Hasbro и др. Освен това, заедно с Антон води седмичен аудио подкаст Дизайнът на нещата: http://designofthings.fm/, насочен към хора от всички видове криейтив професии. Повече за Сергей и Студио Пунчев: https://punchev.com/.