МОДУЛ: Graphic Design with Illustrator - февруари 2021 Graphic Design with Illustrator - февруари 2021 - SoftUni Creative
Loading...

МОДУЛ: Graphic Design with Illustrator - февруари 2021

Активен 21Кредита

За модула

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

 • Векторизиране на растерни изображения (от скица, картинка)
 • Изграждане на векторни елементи и иконки
 • Умело боравене с шрифт и типография
 • Композиране и дизайн за опаковки
 • Мислене на идейно концептуално ниво
 • Изпипване и детайлно усъвършенстване
 • Целенасоченост и фокусиране
 • Вникване и разбиране спецификите на едно задание
 • Опростяване и канализиране на избраната концепция
 • Отсяване на вариантите и намиране на точната посока

Модулът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво..

Как мога да се запиша?

За да се запишете кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в модулa е отворено до 1 февруари. Обучението стартира на 3 февруари 2021 г.

Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:

Illustrator - февруари 2021, всеки понеделник и сряда, от 19:00 до 22:00 часа;
Illustrator Advanced - март 2021, всеки понеделник и сряда, от 19:00 до 22:00 часа;

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Колко струва обучението в модула и какво включва?

За модула се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия;
 • Достъп до 2 затворени Facebook групи с курсистите;
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията;
 • При записване за модула спестявате приблизително 20% от цената на отделните курсове в него;

310 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този модул. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на първия курс (10 февруари).

Преподаватели

PetyaSavova avatar
Петя Савова
Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите.

Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.

 
Svetlana.Tsoneva avatar
Светлана Цонева
Светлана Цонева има над 17 години опит в графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което повече от 10 години стои зад позиционирането на над 80 значими брандове. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на корпоративна идентичност, онлайн присъствие, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. През 2019 година основава Академия за дизайн - Pixel Academy - Design.Digital.Web., насочена към дизайна, визуалната идентичност и дигиталното присъствие. Провежда обучения и семинари на теми дизайн, изграждане на бранд, и визуална идентичност на марката.